IMG_5441

Oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van oplossingen voor de horeca, evenementen en entertainment branche. De horeca branche heeft het steeds moeilijker om zichzelf te profileren door de enorme groei van concurrenten. Wij zorgen er voor dat u weer opvalt door uw merk te versterken/vernieuwen en dit uit te werken naar een concept dat werkt. Wij verlaten het schip pas als alles is geregeld.

I am always doing
that which I cannot do,
in order that I may
learn how to do it

– Pablo Picasso

Grafische oplossingen
Drukwerk en dergelijke

 

Doordat wij al een aantal jaar ervaring hebben met grafische oplossingen weten wij precies welke kleuren, materialen en lettertypes bij uw concept passen. Het moet er niet alleen mooi uitzien, maar het moet vooral werken.

Om het concept te laten werken doen wij onderzoek naar de doelgroep die u wilt bereiken. Dit zorgt er voor dat wij met zekerheid kunnen zeggen waarmee we de doelgroep het effectiefst kunnen aanspreken. Met andere woorden: Kennis is macht.

Tijdens de ontwikkeling van het concept wordt u steeds op de hoogte gehouden van de actuele status. Dat doen wij via de mail, telefoon of WhatsApp. Daarnaast kunt u altijd aanpassingen doorvoeren tijdens het proces.

Online oplossingen
Website & social media

 

Elk jaar zijn er meer mensen online, in het jaar 2000 waren 361 miljoen mensen online, in 2014 waren dit er meer dan 3 miljard. Tegenwoordig spendeert de gemiddelde mens zo’n 1900 minuten per maand online.

Voor jou als ondernemer vormen al deze mensen die online actief zijn een grote kans. Je gasten/bezoekers en/of klanten een platform bieden waarop ze informatie kunnen vinden, aankopen kunnen doen en/of contact kunnen leggen is daarom ook van essentieel belang.

Wij ontwikkelen websites en social media strategieën die uw helpen uw online bereik en conversie te vergroten. Zo weten wij heel goed hoe u hoog in google komt te staan, en wat een online bezoeker graag als eerste wilt zien.

Great things are done
by a series of
small things
brought together

– Vincent Van Gogh